Je werkt afwisselend in onze afdelingen keuken en cafetaria;
je helpt mee bij het proportioneren van maaltijden voor onze patiënten;
je helpt bij de onderhoudstaken die eigen zijn aan de dienst;
je bedient mensen in de cafetaria, waarbij ook het werken met de kassa hoort.
Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken in een grootkeuken.
Je kent de HACCP normen.
Je bent werklustig, stipt en ordelijk.
Je werkt graag samen in een team.
Je stelt een klantvriendelijke houding centraal.
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades, belegde broodjes, ...)
De bestelling opnemen
Betalingen ontvangen
De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
Bestellingen leveren bij klanten
Afwassen
De presentatie van producten en van warme en koude gerechten in een toonbank of op een buffet verzorgen
Het buffet of de toonbank in de loop van de dienst opnieuw aanvullen
De bereiding van belegde broodjes, brood, ... plannen volgens de verwachte verkoop
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
Aanbod
Een job in een moderne en groeiende organisatie
Salaris volgens barema’s IFIC categorie 5
Maaltijdcheques en fietsvergoeding
Collegiale werksfeer
Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Je werkt in een afwisselend uurschema met inbegrip van vroege, late en weekenddienst